Over ons

Habovo Prefab Elementen biedt een totaaloplossing voor de complete bouwschil. Onze prefab staalframe elementen kunnen worden gebruikt als binnen spouwblad, compleet afgewerkt gevelelement, vloer- of dakelement. 

Het geïndustrialiseerd staalframe bouwsysteem wordt geproduceerd op onze productielocatie te Rijssen en wordt toegepast in zowel nieuwbouw, transformatie als renovatie. We zijn door heel Nederland actief met onze montageteams. 

Prefab elementen
Ons systeem is een prefab bouwsysteem. Het assortiment bestaande uit constructief isolerende gevel-, dak- en vloerelementen, welke zijn opgebouwd uit een staalframe voorzien van een binnen- en buitenplaat met daartussen een isolatielaag. 

Naast een snelle bouwtijd, grote ontwerp-vrijheid en zeer licht van gewicht hebben onze elementen het voordeel dat deze aardbevingsveilig zijn en zelfs gebruikt kunnen worden in BENG of NOM projecten met een Rc waarde oplopend tot 10m2K/W. 


Habovo Prefab Elementen werkt nauw samen met de andere bedrijven binnen de Habovo Groep. Wat de groep uniek maakt is het totaalaanbod. De Habovo Groep is gespecialiseerd op het gebied van steigerwerken, metselwerken, alle voorkomende afbouwwerkzaamheden, tegelwerken, keukens, sanitair en interieur. De Habovo Groep hanteert een multidisciplinaire werkwijze. Door de krachten te bundelen kan de Habovo Groep de klant veel kennis en ervaring aanbieden. Hierdoor zijn we in staat om de meest uiteenlopende projecten uit te voeren.

Benieuwd naar de andere ondernemingen?

GA NAAR DE WEBSITE VAN HABOVO GROEP