Gevelelementen

De constructief isolerende gevelelementen zijn opgebouwd uit een 12mm fermacell binnenplaat, die geplaatst wordt op een staalframe, welke gevuld wordt met een minerale wol (t.b.v. thermische en geluidsisolatie). 

Als buitenplaat wordt een OSB3 of softwood geplaatst. Dit element kan worden voorzien van een PUR/PIR of Resolschuim isolatie plaat waarna een traditionele gevel gemetseld kan worden. Uiteraard kan er ook voor andere afwerkingen gekozen worden, zoals bijvoorbeeld steenstrips en sierpleister. 

Afhankelijk van het totale ontwerp kan het systeem zowel geveldragend als gevelvullend worden ingezet. Het bouwsysteem kan in verschillende diktes geleverd worden. De standaarddikte van ons gevelelement bedraagt 250 mm (excl. afwerking met bijv. steenstrips). Er is aanpassing van ons element mogelijk. De minimale dikte bedraagt 125 mm en de maximale dikte bedraagt ca. 325 mm (excl. afwerking van het element). 

Wij produceren en kunnen plaatsen
Wij produceren de elementen in onze eigen productielocatie in Rijssen. 

U kunt kiezen voor een ‘standaard’ element of voor bijvoorbeeld een hogere isolatiewaarde. Wij zorgen er voor dat ons product aansluit aan uw wensen en eisen. De gevelelementen kunnen niet alleen door onze vakmensen geplaatst worden, maar wij leveren ook af fabriek en/of leveren de elementen op uw bouwlocatie waar u deze ook zelf kunt plaatsen.